Hesabım
    Kanal D'nin Veda'sında Köklü Değişiklikler

    Oyuncu ve senarist değişikliği..

    Geçtiğimiz günlerde yayından kaldırıldığı iddiası ile gündeme gelen, ancak daha sonra kanalın yaptığı açıklama ile yayına devam ettiği anlaşılan Veda, ekranda kalabilmek için köklü değişiklikler yapıyor. Önemli bir oyuncu değişikliği ile beraber senaristini de değiştiren dizi, Kanal D'nin kendisine verdiği şansı bir de bu şekilde deneyecek.

    Dizide Mehmet Reşat Bey'in eşi Behice karakterini canlandıran, son dönemde adını Zenne ve Zerre isimli filmler ile sıkça duyduğumuz Jale Arıkan diziden ayrılıyor ve yerine en son Aşkın Halleri'nde izlediğimiz İclal Aydın geliyor. Bu enteresan oyuncu değişikliğinin sebebi yalnızca diziye taze kan getirmek olamaz.

    Değişiklikler bununla da bitmiyor. Veda'nın ilk dört bölümünü yazan senarist Sündüz Haşar da dizinin ekibinden ayrılıyor ve yerine Funda Çetin ile Pınar Uysal geliyor.

    Hem oyuncu hem de senaristlerini değiştiren Veda, perşembe akşamı 22.30'da Kanal D ekranında olacak. Bakalım Bu değişiklikler, Veda'nın ekrana tutunmasını, veda etmemesini sağlayabilecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top