Hesabım
    Fringe Finalinin Ayrıntıları

    Büyük final 18 Ocak'ta

    Fringe adım adım sona yaklaşırken, büyük finalin ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Fringe iki saatlik büyük finaliyle 18 Ocak 2013'te ekrana veda edecek. Büyük final aynı zamanda dizinin 100. bölümüne denk geliyor.

    Dizinin yaratıcılarından J.J. Abrams finale yürüyen Fringe için; "Fringe'in bu muhteşem dünyasının bir parçası olmaktan sonsuz bir gurur duyuyorum." derken, showrunner J.H. Wyman ise; "Her şeyden önce, Fringe ile ilgili olan herkese en içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Diziye inanılmaz derecedeki bağlı hayranlardan, olağanüstü oyuncu kadrosuna, yazarlardan yapım ekibine, ve partnerler Fox ile Warner Bros'a da; siz olmasaydınız, biz burada olmazdık." diyerek duygularını dile getirdi.

    Tam beş sezondur ekrana gelen dizi, zaman zaman yaşadığı tökezlemelere rağmen finalini izleyicisine göstermeyi başaracak. Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble gibi başrol isimlerinin yanısıra sayısız konuk oyuncuyu ağırlayan Fringe, final sezonunun 6. bölümü "Through the Looking Glass and What Walter Found There" ile 9 Kasım'da ekrana gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top