Hesabım
    Yakında Bir Dönem Dizisi Daha; Tozlu Yollar

    Burcu Kara ve Nihat Alptuğ Altınkaya başroldeler..

    Yıldızının parladığı Haziran Gecesi ve Elveda Derken'in ardından tüm dizi projeleri kısa soluklu olan Burcu Kara, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bir dönem dizisi ile ekranda boy gösterecek olan Burcu Kara'nın bu seferki projesi iddialı.

    Unutulmaz'ın yapım şirketi olan Stil Medya'nın uzun süredir yapmayı istediği iş olan, bir zamanlar başrolde Melis Birkan adının geçtiği Tozlu Yollar'ın kadrosu belli oldu. Burcu Kara'nın başrol oynayacağı dizide, erkek oyuncu olarak Nihat Alptuğ Altınkaya ve Sinan Taymin Albayrak adını görünürken, usta oyuncu Selda Alkor'un da dizide yer alacağı belli oldu. Bu isimlerin dışında, Seda Akman, Yücel Erten ve Pamir Pekin gibi isimlerin de oynayacağı Tozlu Yollar bir dönem dizisi.

    60'ların sonlarına doğru Demirel döneminde geçecek olan dizide yine bir intikam hikayesi ele alınıyor. Yetimhande büyüyen bir adamın, abisinden ayrı kalmasına sebep olan aileden intikam almak isterken, onların kızları Feride'ye deli divane aşık oluşunu izleyeceğimiz dizinin çekimleri başladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top