Hesabım
    Emrah Serbes'ten Behzat Ç.'cilere Çağrı

    80. bölümün yayınlanmamasına izin vermeyin!

    Konuk olduğu bir programda Behzat Ç.'ye yapılan baskılardan söz eden Emrah Serbes, önümüzdeki haziran ayında bitmesi planlanan dizinin 80. bölümünde, çok çarpıcı bir konuya değineceklerini ve dizinin o bölümünün yayınlanmayabileceğini söyledi.

    KCK tutuklularıyla ilgili sahneler yazdıklarını belirten Emrah Serbes, "İsterseniz bunu yayınlamayın. Hodri meydan, yayınlamayın. Ne yapacaksınız, bizi kaldıracak mısınız? Kaldıramazsınız. Seyircimize de söylüyorum, bize sahip çıkın. Eğer yayınlamazlarsa üstüne gidin diyorum." dedi.

    Ayrıca dizinin ilk sezondan beri baskı altında olduğunu belirten Serbes; "Diziye başladığımızda saat 20.00’de yayınlanıyorduk. Ondan sonra 2’nci sezonda saat 22.00’ye attılar. Bu sezon da saat 23.00’e... Ayrıca ‘13+’ sınırı getirdiler. Ondan sonra sabah kuşağına doğru atacaklar. Bu gidişle Seda Sayan’dan önce yayınlanacağız. Ama bu halk her şeye rağmen, izlenmez sanılan dizimizi izliyor" diyerek Behzat Ç. izleyicisine adeta çağrıda bulundu.

    Behzat Ç.'nin yarın akşam ekrana gelecek 78. bölümünde de bir ilk yaşanacak. Dizi tamamen Berkan Şal'ın canlandırdığı Akbaba karakterinin evinde geçecek. Ekibi Akbaba'nın evinde toplayan Behzat Ç. bu hafta suçlamalar, itiraflar ve sorgularla dolu bir bölümle ekrana gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top