Hesabım
    Muhteşem Yüzyıl'dan Adeta Gündeme Cevap [VIDEO]

    77. bölüm fragmanını izleyin..

    Başbakan Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyıl ile ilgili sert çıkışının ardından yaklaşık bir aydır gündemi meşgul eden diziyle ilgili son gelişme, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın dizinin yayından kaldırılması için çalışmalara başladıklarını söylemesi oldu.

    Bir televizyon programına katılan Oktay Saral, Muhteşem Yüzyıl dizisinde sona gelindiğini ifade etti. Tarihi olayları ve şahsiyetleri küçük düşüren, aşağılayan ve çarpıtan filmlere yönelik hazırladığı kanun teklifini, AK Parti Grubu’na teslim eden AK Partili Oktay Saral, kanun teklifinin Ocak ayında görüşülmeye başlanacağını ifade etti.

    Diğer taraftan Muhteşem Yüzyıl'ın bu hafta yayınlanacak olan 77. bölüm fragmanlarından biri; adeta gündeme bir cevap niteliğinde kabul edilebilir. Kanuni Sultan Süleyman'ın gördüğü bir rüya sahnesinden görüntüler içeren fragmanda;

    "Bugün gaflet kulaklarımıza pamuk olmuş onu tıkamış. Göze de hakikati göstermeyen kıl kesilmiştir. ağırlıktan kurtul Süleyman! zira bu dünyanın sabahı bile yalancıdır! Çünkü sabahının arkasında gece gizlenmiştir. İktidar tehdittir! Kör ve sağır eder!" sözleri yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top