Hesabım
    Kahperengi'nin Başrolleri Belli Oldu!

    Hande Altaylı'nın romanı televizyona, Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'la taşınıyor..

    Geçtiğimiz yazın en çok okunan kitaplarından biri olan Hande Altaylı'nın Kahperengi'sinin, televizyonun son edebiyat transferlerinden biri olacağını geçtiğimiz günlerde yazmıştık. Küçük bir Anadolu kasabasından İstanbul'a gelen Narin'in hikayesini anlatan Kahperengi, Most Production'ın yapımcılığında televizyona taşınmaya hazırlarken, dizinin başrolleri de belli oldu.

    Senaryosunu Mahinur Ergun’un kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Gül Oğuz ve Çağatay Tosun yapıyor. Kahperengi'nin başrolleri ise; Özgü Namal (Narin) ve İbrahim Çelikkol'un (Fırat) oldu. Onlara çılgın karanlıklar prensi Sermet olarak ise; Mustafa Üstündağ eşlik edecek.

    Kasabanın güzel ve yoksul kızı Narin, azmi sayesinde eğitimini büyük güçlüklerle olsa da tamamlamış ve geçmişini ardında bırakarak, kendisine büyükşehirde yeni bir hayat kurmaya İstanbul'a gelmiştir. Narin'in derin duygularla bağlandığı çocukluk aşkı Fırat, hiç beklemediği birinin nişanlısı olarak yeniden karşısına çıktığında Narin'in arkasında bıraktığını sandığı yıllar bir anda önünde birer dağ oluverir. Bu da yetmezmiş gibi geçmişin hayaletlerinden biri daha, Narin'in karşısına çıkmak için gün saymaktadır..

    Kahperengi Ocak ayında Kanal D'de ekrana gelmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top