Hesabım
    How I Met Your Mother'ın 9. Sezonu Final Sezonu Olacak

    Anne ile önümüzdeki yıl tanışacağız..

    How I Met Your Mother'ın yeni sezon onayı alacağı gayet aşikardı, ancak önümüzdeki sezonun final sezonu olup olmayacağı belirsizliğini korumuya devam ediyordu, ta ki bugüne kadar. CBS sonunda resmi olarak diziye 9. sezon onayını verdiklerini ve bu sezonun final sezon olacağını açıkladı. Dizinin son sezonunun kaç bölümden oluşacağı şimdlik bilinmese de, her sezonki gibi 22 bölüm olması bekleniyor.

    CBS Eğlence Bölümü Başkanı Nina Tassler yaptığı açıklamada, "How I Met Your Mother sekiz yıldır, gerek pop kültürüne yaptığı göndermelerle, gerek çığır açan yenilikleri ve duygusal anları ile komedinin hakimi oldu. Son bölümler için ve televizyonun en gizemli annesini, televizyonun en sabırlı ve tutkulu hayranlarına açıklamak için büyük heyecan duyuyoruz." dedi.

    20th Century Fox Television başkanları ise; "How I Met Your Mother'ın inanılmaz yetenekli kadrosunun final sezonu için geri dönecek olmalarından heyecan duyuyoruz. Carter Bays ve Craig Thomas komediyi ustalıkla birleştiren hikaye anlatıcıları. Hiç şüphemiz yok ki, sonunda annenin kimliği ifşa olduğunda son on yılın en büyük komedisine imza atarak memnun edici bir sona rehberlik edecekler." diyerek, dizinin finaline ne kadar güvendiklerini dile getirdiler..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top