Hesabım
    Antalya Televizyon Ödülleri İçin Yarış Başlıyor

    Başvurular için son tarih; 4 Mart..

    Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan Antalya Televizyon Ödülleri için başvurular başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 26 – 27 Nisan 2013 tarihlerinde düzenlenecek 4. Antalya Televizyon Ödülleri’ne başvurular 4 Mart'a kadar yapılacabilecek. Bu yıl 34 dalda verilecek ödüller 27 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

    "En iyi dizi" ödülleri başlığı altında bu yıl yeni sezon dizileri ayrı değerlendirilecek. 4 Mart 2013’e kadar olan yayın döneminde ilk kez yayınlanmaya başlamış yapımlar ve geçen yılki başvurularda yeterli bölüm sayısı koşuluna ulaşamamış dramatik yapımlar bu dalda aday olabilecekler.

    En İyi Senaryo dalında bu yıl "uyarlama senaryo" kategorisi de yer alacak. "Uyarlama senaryo ödülü”" komedi - drama ayrımı yapılmaksızın; yerli ya da yabancı film, dizi, roman, öykü vs. sanat yapıtlarından uyarlanan, televizyon için yapılmış dramatik yapımların senaryolarını kapsıyor.

    Drama dizisi ve komedi dizisi kategorilerinde en iyi yönetmen, en iyi senaryo, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu, en iyi müzik  ödülleri de yer alıyor.

    Diziler dışında geçen yıllarda olduğu gibi, televizyon programları ve belgeseller de ödüller için aday olabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top