Hesabım
    Ocak’ın Kaçırılmayacak Yeni Mini Dizileri

    Ocak'ta ekranlarda: True Detective, The Spoils of Babylon, Fleming: The Man Who Would Be Bond ve Broad City...

    HBO, BBC America, IFC ve Comedy Central kanalları Ocak ayında 4 yeni mini-diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor. 2014'e saatler kalmışken, Ocak ayında başlayacak yeni mini-diziler nelermiş birlikte göz atalım...

    Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın başrollerini paylaştığı True Detective, HBO’nun yeni iddialı mini-dizisi… Dizi, 1995 yılında işlenmiş bir cinayetin katili bulmaya çalışan iki dedektifin gizemli macerasını çeşitli geri dönüşler ve farklı bakış açılarından anlatacak. 8 bölümlük tasarlanan True Detective, 12 Ocak’ta ekranlara gelecek.

    Yapımcılığını yazar-yönetmen Adam McKay ve ünlü komedyen Will Ferrell’ın üstlendiği; kadrosunda Tobey Maguire, Kristen Wiig, Tim Robbins, Jessica Alba, Val Kilmer, Haley Joel Osment, Michael Sheen ve Will Ferrell gibi isimleri bandıran 6 bölümlük yeni komedi The Spoils Of Babylon, mini-dizi  formatında olacak. Dizi, 9 Ocak tarihinde IFC kanalında başlayacak.

    James Bond karakterinin yaratıcısı ünlü İngiliz yazar Ian Fleming’in gençlik yıllarını anlatan 4 bölümlük mini-dizi Fleming: The Man Who Would Be Bond, BBC America’da ekranlara gelecek. Fleming’i Dominic Cooper’ın canlandırdığı yapımda; Lara Pulver, Rupert Evans ve Lesley Manville gibi isimler de yer alıyor. Dizi, 29 Ocak’ta başlayacak.

    Yapımcılığını Amy Poehler’ın yaptığı Comedy Central imzalı yeni komedi Broad City; 10 bölümlük bir mini-dizi olacak. Abbi Jacobson ve Ilana Glazer gibi tanınmamış yüzlerin yer alacağı yapım, 22 Ocak’ta izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top