Hesabım
    FX'in Yeni Vampir Dizisi 'The Strain'de Vampirler Sevişmiyor

    Dizinin yapımcılarından Carlton Cuse; "Vampirlere bir daha aynı gözle bakmayacaksınız."

    Bir vampir virüsü salgınını ve bu salgını araştıran bir doktoru merkezine alan, Guillermo del Toro’nun Chuck Hogan ile birlikte kaleme aldığı aynı isimli üçlemeden uyarlanacak The Strain'den ilk kareler yayınlandı.

    Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin geçtiğimiz salı günü gerçekleştirdiği basın turunda konuşan dizinin yapımcılarından Carlton Cuse, "Bu dizinin ardından, vampirlere asla aynı gözle bakmayacaksınız." dedi. Zira The Strain'de resmedilen vampirler, günümüz dizi ve filmlerinde gördüğümüz parlak ışıklar saçıp, kendilerine aşık edip, ortalıkta salınan vampirlerden değiller.

    Verilen briefte yer alan seks sahnesinin insanları yanlış düşünmeye sevk ettiğini belirten Cuse; "The Strain'de aşk hayatı ile ilgili problemleri olan, uysal ve ışık saçan vampirler yok. Evet dizinin içinde seks var ama, sevişenler vampirler değil. Onlar romantik yaratıklar değiller." diyerek The Strain'in vampir ilmini baştan yazacağını belirtti. 3  kitaptan oluşan seriden uyarlanan Temmuz'da ekranda olacak dizinin pilot bölümünden ilk fotoğraflar da yayınlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top