Hesabım
    TRT’den Ben de Özledim Eleştirisi

    Kanalın resmi Twitter hesabından atılan bir tweet, Ben de Özledim'i bitiren Star TV'yi hedef aldı.

    Eflatun Film’in yapımcılığını yaptığı Leyla ile Mecnun, 3 yıl boyunca TRT’de ekranlara gelmiş ve zamanla bir fenomene dönüşmüştü. Hiçbir açıklama yapmadan geçen yaz diziyi yayından kaldıran TRT, final dahi yapılmasına izin vermemişti. Dizileri bitirilen ekip, Ben de Özledim isimli yeni bir projeyi Star TV’ye çekmeye başlamış; fakat yapımın düşük izlenme oranı nedeniyle 13. bölümde final yapmasına karar verilmişti. Bu duruma TRT’den bir açıklama gecikmedi… Kanalın resmi Twitter hesabından atılan bir tweet, direk Ben de Özledim'i yayınlayan Star TV'yi hedef aldı.

    TRT 1'in resmi Twitter hesabından, Ben de Özledim ekibine atılan tweet şu şekilde: “TRT 1’de, 103 bölüm yoğun mesai harcanarak, takipçilerimizin de büyük katkıları ve özverileriyle meydana gelen fenomen algısına sahip çıkmak, göründüğü kadar kolay değilmiş!

    103 bölüm boyunca zor piyasa şartlarına ve düşük reytinglere rağmen, yoğun emek ve özveri ile işe ve kaliteye inanarak devam ettiğimiz “Leyla ile Mecnun” dizisinin kaldırılmasına dönemin şartları nedeniyle yoğun tepki gösterilmişti. Hatta bu tepkiler, iyi niyetle tam 103 bölüm boyunca bu işin arkasında duran kanalımıza yönelik adeta bir linç kampanyasına dönüşmüştü.

    Ancak görüldüğü üzere aynı piyasa şartları, derdi TRT1’in uzun bir süreç boyunca oluşturduğu sosyal medya kitlesini devşirmek olanların, amaçlarına ulaşamayınca kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını da ortaya koymuş oldu. Ayrıca yaptığı açıklamalarla kurumumuzu hedef tahtasına oturtmaya çalışanların bugün neler diyeceğini merak etmekteyiz. İsmail Abi’miz; 103 bölüm boyunca oluşturulan bağı 13 bölüm koruyamadığını görse hepinizin ağzını burnunu kırardı. Kulpu kırık çaydanlıklar sizi, hepiniz Sarkozy’siniz!

    Bu açıklamaya Star TV veya Ben de Özledim ekibinin cevap verip vermeyeceği ise merak konusu…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top