Hesabım
    Savcı Turgut Karadayı’ya Veda Etti

    Karadayı'nın fenomen karakteri, dün gece yayınlanan bölümde öldürüldü.

    Ay Yapım imzalı Atv dizisi Karadayı’nın sevilen kötü adamı Savcı Turgut, dizinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Necdet karakteri tarafından öldürüldü. İşlediği suçlar yüzünden tutuklu bulunduğu hapishanede tecrit edilen Turgut, Mehmet Saim’den aldığı emir nedeniyle Barut Necdet tarafından öldürülünce, Mahir ile Feride’nin planı bozuldu. Turgut’un ölümüyle darağacına yakınlaşan Nazif Kara’yı özgürlüğüne kavuşturmak isteyen aşıkların elinde kalan tek delil ise Turgut’un ölmeden önce bıraktığı ifadesi oldu.

    Dizide iki sezondur Savcı Turgut’u büyük bir başarıyla canlandıran oyuncu Yurdaer Okur, veda bölümü için şu cümleleri kurdu: “Karadayı’ya veda etmek kolay değil elbette lakin misyon tamamlandı, görev yerine getirildi. Artık öyle bedbin, öyle bedbaht demir alma vaktidir Cancağızım. Savcı Turgut ardında birçok Savcı Turgutlar bırakarak gidiyor. Bu yolculukta birlikte yürüdüğümüz yapımcımız, senaristlerimiz, yönetmenlerimiz, tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Karadayı ailesi candır.”

    Turgut karakteri, acımasızlığına rağmen sempatik tavırları ve kullandığı “mamafih” ve “cancağızım” gibi kelimelerle Karadayı seyircisinin gönlünü fethetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top