Hesabım
    Game Of Thrones’a 5. ve 6. Sezon Onayı!

    HBO'dan onay şov...

    Pazar günü yayınlanan 4. sezon prömiyeri üstünden henüz birkaç gün geçti ki; HBO, Game of Thrones’un iki yeni sezon onayı aldığını resmen duyurdu!  Kanal yetkililerinden Michael Lombardo, fenomenin 5. ve 6. sezonları ile de devam edeceğini dün akşam basına açıkladı. Dizinin şimdiye kadar en yüksek reytingini aldığı "Two Swords” isimli bölümün de etkisiyle, HBO dizisine ne kadar güvendiğini bu kararla bir kere daha kanıtlamış oldu.

    Dizinin yeni başlayan 4. sezonu, George R.R. Martin imzalı “A Song of Ice and Fire” serisinin 3. kitabı “A Storm of Swords”dan uyarlanmakta... Game Of Thrones'un uyarlandığı seri 7 kitap olarak tasarlansa da, Martin şimdiye kadar 5 kitap yazdı. Peki son kitap serinin final sezonuna yetişmezse, daha da kötüsü, yazar Martin vefat ederse ne olacak? Yapımcılar verdikleri demeçlerde, George R.R. Martin ile önceden oturup her karakterin akıbetini konuştuklarını ve daima ikinci bir plana sahip olduklarını açıkladılar.

    Game of Thrones’un kaç sezon süreceğiyle ilgili şimdilik kesin konuşamasak da, önümüzdeki iki sene içinde diziyi izlemeye devam edeceğinizi -kanalın bu kararıyla- garanti edebiliyoruz. 4. sezonun, 13 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak “The Lion and the Rose” bölümüyle devam edeceğini hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top