Hesabım
    Almost Human İptal Edildi!

    Fox’un bilimkurgu dizisi, 13 bölüm dayanabildi.

    Ünlü yapımcı ve yönetmen J.J. Abrams şu aralar yeni Star Wars filminin çekimleriyle uğraşadursun; yapımcısı olduğu bilimkurgu dizisi Almost Human, Fox kanalı tarafından iptal edildi! Geçtiğimiz Kasım ayında prömiyer yapan ve 13 bölüm yayınlandıktan sonra Mart ayında sezon finalini gerçekleştiren dizinin; yetersiz izlenme oranları ve yüksek maliyet nedeniyle iptal edildiği açıklandı. Dizinin ekranlara geldiği Fox kanalı, Almost Human’ın 2. sezon onayı almadığını dün gece resmi olarak duyurdu.

    Fringe’den tanıdığımız J.H. Wyman’ın yaratıcılığını yaptığı, başrolleri Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly ve Mackenzie Crook gibi isimlerin paylaştığı fütüristik suç draması; 2048 yılında androidlerle insanların birlikte yaşadığı bir gelecekte, biri polis memuru bir insan diğeri android olan iki polisin maceralarını ekranlara getiriyordu.

    Bugüne kadar Firefly, Alcatraz, Terminator: The Sarah Connor Chronicles ve Terra Nova gibi ömrü tek sezon süren dizileri iptal eden Fox kanalının; bir süre bilimkurgu türüne bulaşmamasını ümit ediyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top