Hesabım
    Muhteşem Yüzyıl Belgeseli “Gizli Dünya” Başlıyor

    Belgeselin ilk bölümü 14 Mayıs Çarşamba ekranlara gelecek.

    Dört sezondur büyük bir beğeni ile izlenen, Türkiye’de ve dünyanın pek çok yerinde 200 milyonu aşkın kişi tarafından takip edilen yerli dizi Muhteşem Yüzyıl’ın yapım belgeseli “Gizli Dünya” başlıyor! Dizinin kamera arkasındaki tüm bilinmeyenleri, gizli kalan, en çok merak edilenleri içeren Gizli Dünya; gelecek Çarşamba ilk bölümü ile Star TV’de izleyici ile buluşacak.

    Her bölümünde farklı konuları işleyecek olan yapım belgeseli, 8 bölümden oluşuyor. 14 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan ilk bölüm; çok konuşulan dekor, kostüm ve aksesuarları konu alıyor. Oyuncular ve yaratıcı ekibinin röportajları eşliğinde; Kapalıçarşı’da seçilen kumaşlardan, taçlar ve miğferlerin hazırlanışına kadar tüm detaylar ekranlara gelecek.

    Röportajlar, sette yaşanan acı-tatlı anlar, en çok zorlanılan sahneler, kazalar, vedalar, beklenmedik ayrılıklar, set atmosferi, makyajlar, görsel efektler, yurtdışında gösterime girdiği ülkelerden izlenimler ve Muhteşem Yüzyıl'a dair merak edilen her şey, dört sezonluk muhteşem dizinin "Gizli Dünya"sında olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top