Hesabım
    Community İçin Umut Var Mı?

    İnternet üzerinden yayın yapan Hulu, diziyi geri getirebilir!

    Bundan 5 sene önce NBC kanalında yayın hayatına başlayan Community, kısa zamanda kült mertebesine ulaşmış; sadık bir hayran kitlesi edinmişti. Son birkaç sezondur reytinglerde düşüş yaşayan dizi, 6 sezon ve bir sinema filmi hedefine rağmen finali görememiş, 5 sezonun ardından geçtiğimiz haftalarda NBC tarafından iptal edilmişti.

    Dizi için umutların tamamen tükenmediğini, online film/dizi izleme ağlarından birinin Community’yi yayınlayabileceğini daha önceden haber yapmıştık. Dizinin yaratıcısı Dan Harmon’ın ümit verici açıklamalar yapmasının ardından; müjdeli haber, internet üzerinden yayın yapan Amerikan kanalı Hulu’dan geldi! Hulu yetkilileri; Community’nin haklarını elinde bulunduran Sony Pictures TV ile görüşmelere başlandığını, anlaşma sağlanması durumunda dizinin son sezonunu –ve belki sinema filmini- izleyici ile buluşturabileceklerini açıkladı.

    Community’nin başına gelen bu durum ilk defa yaşanmıyor. Fox kanalında yayınlanan Arrested Development, 3 sezonun ardından 2006 yılında ekranlara veda etmiş; Netflix yayın haklarını satın alınca, dizi geçtiğimiz sene 4. sezonuyla geri dönmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top