Hesabım
    Rosario Dawson, Daredevil Kadrosuna Katıldı

    2015’te ekranlara gelecek dizi, kadın başrolünü de buldu.

    Yeni Netflix dizisi Daredevil için oluşturulan kadro genişlemeye devam ediyor! Ünlü Marvel karakterini ekrana getirecek yapımda Matt Murdock’ı (nam-ı diğer Daredevil) Charlie Cox’un, onun ezeli düşmanı Kingpin karakterini ise Vincent D'Onofrio’nun canlandıracağını daha önceden haber yapmıştık. Çizgi roman hayranları tarafından merakla beklenen proje, nihayet kadın başrol oyuncusunu da buldu! Günah Şehri (Sin City), Ölüm Geçirmez (Death Proof) ve Yedi Yaşam (Seven Pounds) gibi filmleriyle tanıdığımız güzel aktris Rosario Dawson’ın, Daredevil’ın kadrosuna katıldığı açıklandı.

    Oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı bilinmiyor ve dizideki rolü Marvel tarafından “çok gizli” olarak tarif ediliyor. “Rosario Dawson bu rol için ilk tercihlerimizden biriydi” diyen Marvel yetkililerinden Jeph Loeb, “Matt Murdock’ın Daredevil olma sürecinde, Dawson’ın karakterinin oldukça kritik bir rolü olduğunu” söylemekle yetindi.

    İlk sezonu 13 bölüm sürecek Daredevil’ın yayınlanmasının ardından Netflix; Marvel evreninden Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage karakterlerinin her biri için de 13 bölümlük dizileri karşımıza çıkartacak. Bu 4 dizi yayınlandıktan sonra da, bahsi geçen karakterlerin öykülerinin birleştiği The Defenders isimli mini-dizi, yine Netflix’te ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top