Hesabım
    Diğer Yarım’ın Yıldızı Sesiyle Büyük Beğeni Topladı

    Poyraz karakterine hayat veren Alican Albayrak, izleyiciden tam not aldı.

    Atv kanalında ekranlara gelen mahalle komedisi Diğer Yarım'da, başarılı oyuncu Ali Can Albayrak'ın seslendirdiği "Nayino" adlı türkü, seyircilerin dikkatinden kaçmadı.

    Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in, yönetmenliğini Veli Çelik’in, senaristliğini ise Eda Tezcan’ın üstlendiği yeni Atv dizisi "Diğer Yarım" da Poyraz karakterini canlandıran Albayrak oyunculuğunun dışında müziğe olan becerisiyle de göz dolduruyor. Sözü ve bestesi kendine ait birçok parçası bulunan Albayrak, ilerleyen günlerde albüm çıkarma fikrini de cazip buluyor.

    Alican Albayrak dizideki müzikal deneyimi için; "Müzik çocukluğumdan beri oyunculuk kadar hayatımın çok önemli bir parçası oldu. Şarkı söylemeyi, müzik yapmayı hep sevdim. Bana dizide ilk "şarkı söyleyeceksin" dediklerinde endişelendim. Fakat hem çalıştığımız ekibin bana son derece yardımcı olması hem de türkünün güzelliği bana çok güven verdi. İzleyicinin de beğenmiş olması beni çok mutlu etti." dedi.

    Kadrosunda Gonca Sarıyıldız, İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Nevra Serezli, Sait Genay ve Yamaç Telli gibi isimleri barındıran Diğer Yarım; her Cuma akşamı Atv’de ekranlara gelmekte…

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top