Hesabım
    Community’nin Dönüş Yapacağı Kesinlik Kazandı

    Yahoo Screen, dizinin 6.sezonunu internet üzerinden yayınlayacak.

    2009 yılında NBC kanalında yayın hayatına başlayan Community, kült bir komedi olarak ekranlarda yer etmiş; kısa zamanda sadık bir hayran kitlesi edinmişti. Son yıllarda izlenme oranları düşüş yaşayan dizi, 6 sezon ve bir sinema filmi hedefine rağmen finali görememiş, 5 sezonun ardından geçtiğimiz aylarda NBC kanalı tarafından iptal edilmişti. Dizinin 6. sezonunu görmesi ve devamlılığını sağlaması için kurtarıcı olarak tüm oklar internet yayıncısı "Hulu" üzerinde toplansa da, anlaşma yine başka bir internet yayıncılığı olan Yahoo Screen ile sağlanmış gözüküyor. Yahoo Screen, Community'nin 6.sezonunu internet üzerinden seyirciyle buluşturacak.

    Dizi oyuncularının ve showrunner Dan Harmon’ın yaptığı açıklamalarda Sony Tv Pictures, Yahoo ve dizinin uslanmaz takipçilerine büyük övgüler var. Eğer Yahoo'nun yayınladığı bölümler yeteri ilgiyi görürse, 7.sezon kehanetleri de kulislerde konuşulmaya başlandı bile.

    Community'nin 6.sezonu 13 bölümden oluşacak ve aynı oyuncularla yoluna devam edecek. Yapımcı kadrosu bir kere daha Chris McKenna, Russ Krasnoff ve Gary Foster'dan oluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top