Hesabım
    Ay Yapım'dan Medcezir İçin Basın Açıklaması

    Mine Tugay'ın diziden ayrılma sebebi ne?

    Star'ın geride bıraktığımız sezon büyük başarıyla ekrana gelen dizisi Medcezir, geçtiğimiz günlerde kadrodan ayrılık haberleri ile anılır olmuştu. Dizide Ender karakterini canlandıran Mine Tugay'ın diziden yaşanılan anlaşmazlıklar sebebi ile ayrıldığı öne sürüldü. Dizinin yapımcı firması Ay Yapım'dan bu haberlere yanıt gecikmedi. İşte basın açıklaması;

    "Medcezir dizisinde Ender Serez karakterini bir sezon boyunca başarıyla canlandıran Sayın Mine Tugay, ikinci sezonda dizinin kadrosunda yer almayacaktır. Bu ayrılık bazı mecralarda iddia edildiği gibi herhangi bir anlaşmazlık neticesinde değil uyarlama hikaye bu şekilde gerektirdiği için gerçekleşmiştir.  Yapılan asılsız haberler hem oyuncumuza hem de haberlerde adı geçen diğer şahıslara zarar vermektedir. Medcezir dizisi 2. sezonunda sürprizleriyle Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam edecektir. ”

    Ay Yapım

    Medcezir bildiğiniz gibi Amerikan yapımı olan The O.C. isimli gençlik dizisinden uyarlanıyor. Mine Tugay'ın canladırdığı Ender karakterinin, orijinal dizideki karşılığı Kelly Rowan'ın oynadığı Kirsten Cohen karakteri. Ancak Kirsten Cohen karakterinin dizinin başından sonuna, tam 92 bölümde oynamış olması da akıllarda bir soru işareti olarak kalıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top