Hesabım
    "Üç Yol" Filmi Srebrenitsa Katliamının Yıldönümünde TRT1'de!

    Film, savaş sonrasında yakınlarını arayan insanların dramatik öyküsünü konu alıyor.

    Üç Yol filmi 11 Temmuz Srebrenitsa Katliamının Yıldönümünde TRT1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

    Filmin başrollerinde Turgay Aydın, Rıza Akın ve Hırvat oyuncu Kristina Krepela bulunuyor. Yönetmen koltuğunda da Faysal Soysal oturuyor.

    25 Ekim 2013’de vizyona girip dağıtımcı problemleri yüzünden bir hafta gibi bir kısa süre zarfında vizyondan kaldırılan ‘Üç Yol’ filmi, nihayet o zamandan beri filmi takip edip izleyemeyen sevenleri ile buluşuyor.

    Filmin konusu ise şöyle: 1990'lı yıllarda Avrupa'nın göbeğinde, Bosna-Hersek'te yaşanan acı dolu savaş yıllarına ayna tutan film, savaş sonrasında yakınlarını arayan insanların dramatik öyküsünü konu alıyor. Bünyamin çocukluğunda kıskançlığı nedeniyle bir arkadaşının ölümüne sebep olmuş ve bu travmadan yıllarca kurtulamamıştır. Ailesinden kaçma ve insanlara iyilik yapma üzerine kurulu bir hayat yaşayan Bünyamin, bir süredir Bosna'da toplu mezarlardan ceset çıkaran bir kuruluşta çalışmaktadır. Türkiye'ye dönmesine günler kala Mostar Köprüsü'nde intihar etmeye çalışan Zrinka ile tanışır. Genç kadın savaş sırasında tüm yakınları kaybetmiş bir psikologtur. Bünyamin onu hayata geri döndürür ve Zrinka da onun psikolojik travmalarını çözmeye yardımcı olmaya başlar. İkisi arasında başlayan ve birbirlerine açıklamadıkları aşk, Bünyamin'i Hasankeyf'e dönüp ailesiyle yüzleşmeye iter. Bünyamin'den haber alamayan Zrinka da onu bulabilmek için Hasankeyf'e gittiğinde kendilerini ilginç gelişmeler içerisinde bulurlar.

    Film, bugün 22:40’da TRT1 ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top