Hesabım
    Community’nin Yıldızı The Odd Couple’a Katıldı

    Dizinin kadrosunda Yvette Nicole Brown da yer alacak.

    Sevilen komedi Community’de canlandırdığı Shirley Bennett karakteriyle tanınan aktris Yvette Nicole Brown, yeni CBS dizisi The Odd Couple’ın kadrosuna katıldı! Matthew Perry’nin canlandıracağı Oscar karakterinin asistanı Dani’ye hayat verecek aktris, dizinin düzenli kadrosunda yer alacak. Nazik ve düşünceli bir kadın olarak tarif edilen, aynı zamanda unutkan bir yapıya sahip olan Dani karakterini; zor bir kişilik olan Oscar'a katlanmaya çalışırken izleyeceğiz. Daha önce bu karakteri Sarah Baker’ın canlandıracağı söylenmiş, ancak aktris kadrodan ayrılmıştı.

    Community severlerin endişelenmesine gerek yok çünkü Brown, dizinin yeni sezonunda Shirley olarak yer almaya devam edecek. Community 5 sezonun ardından geçtiğimiz aylarda NBC tarafından iptal edilmiş, 6. sezonun haklarını Yahoo Screen satın almıştı.

    Düzen hastası titiz Felix ile pasaklı ve vurdumduymaz arkadaşı Oscar’ı konu edinecek The Odd Couple, Neil Simon’ın aynı adlı oyunundan uyarlanacak. Daha önce sinemaya ve televizyona uyarlanan oyun, Broadway’de de sahnelenmişti. Dizinin çekimlerine gelecek hafta başlanacak ve 2015’te seyirci ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top