Hesabım
    İki ABC Dizisine Tam Sezon Onayı Geldi

    How to Get Away With Murder ve Black-Ish ile yola devam…

    Sonbahar dizilerinin akıbetleri reytinglere göre şekillenirken, yeni yapımlarına tam sezon onayı veren ilk kanal ABC oldu. Kanal, izlenme oranlarıyla yüzünü güldürmeyi başaran iki dizisi ile yola devam edeceğini açıkladı. Bunlardan ilki, Viola Davis’in başrolde yer aldığı Shonda Rhimes imzalı dizi How to Get Away With Murder… İlk bölümüyle 14.3 milyon, ikinci bölümü “It's All Her Fault” ile 12.2 milyon kişiyi ekranlara çeken yapım; 15 bölümlük ilk sezonunu garantiledi.

    Anthony Anderson ve Laurence Fishburne’ün başrolde yer aldığı Black-Ish ise ilk bölümüyle 11 milyon, ikinci bölümü “The Talk” ile de 8.3 milyon izleyici toplamıştı. ABC, Black-Ish seyircisinin de yüzünü güldürdü ve diziye 22 bölümlük ilk sezon onayını verdi.

    Çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmeyi arzu eden bir babanın ikilemlerini konu edinen komedi Black-Ish Çarşamba, bir grup hırslı hukuk öğrencisi ile onların kriminal savunma derslerine giren gizemli profesörlerini konu edinen How to Get Away With Murder ise Perşembe akşamları ekranlara geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top