Hesabım
    Resident Evil Serisi Dizi Mi Oluyor?

    Yapımcı Martin Moszkowicz müjdeyi verdi!

    Milla Jovovich’in başrolde yer aldığı, aynı isimli oyundan uyarlanan ve Paul W. S. Anderson imzası taşıyan Ölümcül Deney (Resident Evil) serisi 2002’de beyazperde macerasına başlamış; şimdiye kadar çekilen 5 filmle sinema salonlarına arz-ı endam etmişti. Serinin 6. filmi ve son olan “Resident Evil 6: The Final Chapter” için hayranlar 2016 yılını bekleyedursun, filmlerin yapımcısı Martin Moszkowicz’den televizyon izleyicisine müjdeli bir haber geldi! Variety sitesinin haberine göre, Alman yapım şirketi Constantin Film’in, Resident Evil serisini dizi formatıyla ekranlara getirmek için çalışmalara başlandığı açıklandı.

    Üstelik televizyon uyarlaması için çalışmalara başlanan tek film Resident Evil değil… Yapımcılığını yine Moszkowicz’in yaptığı Koku: Bir Katilin Hikayesi (Perfume: The Story of a Murderer) ve Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri (The Mortal Instruments: City of Bones)’nin de dizi olma ihtimali, bizzat Constantin Film tarafından belirtildi.

    Resident Evil dizisi hakkında henüz çok fazla detay bulunmuyor; dolayısıyla oyuncu kadrosu, kanalı ve yayın tarihi şimdilik belli değil. Ancak bolca zombi ve Nemesis’i görecek olmamız, çok da sürpriz sayılmaz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top