Hesabım
    Limitless Dizi Oluyor!

    Bradley Cooper’ın başrolde yer aldığı film, televizyon ekranlarına uyarlanıyor.

    Yeni başlayan diziler reyting savaşına yenik düştükçe, gişede başarılı olmuş filmleri televizyon ekranlarına uyarlama fikrine, kanallar daha sıcak bakıyor. Bu vaziyete örnek oluşturacak bir haber de CBS’ten geldi: kanal, Bradley Cooper ile Robert De Niro’nun başrollerde yer aldığı 2011 yapımı Limit Yok (Limitless) filmi için, uyarlama çalışmalarına başlandığını duyurdu.

    Dizinin konusu hakkında ayrıntılı bilgi henüz paylaşılmasa da, filmin bıraktığı yerden devam edeceği ve Brian Sinclair isimli bir karakteri merkeze alacağı biliniyor. Elbette oyuncu kadrosunda Cooper’ın yer alması beklenmiyor, fakat başarılı aktörün dizinin yapımcılarından biri olacağı, gelen bilgiler arasında… Orijinal filmin yapımcılarının yanı sıra, ünlü prodüktörler Alex Kurtzman ve Roberto Orci de dizide yer alacak. Pilot bölümü filmin de yönetmeni olan Neil Burger yönetirken, The 4400 ve Elementary gibi yapımlarda çalışmış Craig Sweeny ise senaristliği üstlenecek.

    Yazar Alan Glynn'in çok satan romanından uyarlanan 2011 yapımı film, perişan halde yaşayan New York’lu yazar Eddie’yi merkeze alıyordu. Günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışan karakter; kısa zamanda paraya, çekiciliğe ve üstün zekaya sahip oluyordu. Ancak çok geçmeden bu yüksek güçün yan etkileri ile tanışıyor ve işler sarpa sarıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top