Hesabım
    ABC Dizilerinin Sezon Arası Takvimi Açıklandı

    Ne zaman araya giriyorlar, ne zaman dönüyorlar?

    Kanallar, devam eden dizilerinin sezon arası takvimini açıklamaya bir bir devam ediyor. ABC’nin tam 9 yapımı da önümüzdeki günlerde sezon arasına girecek ve birkaç hafta kendilerini özletecek. Peki bu diziler hangileri?

    Takvime göre kanalın uzun soluklu yapımlarından Grey's Anatomy 20 Kasım Perşembe, Marvel dizisi Agents of S.H.I.E.L.D. 9 Aralık Salı, masal kahramanlarını ekranlara getiren Once Upon a Time 14 Aralık Pazar, müzik ile dramı harmanlayan Nashville 10 Aralık Çarşamba, gizemi bol Castle 8 Aralık Pazartesi, dördüncü sezonuna devam eden Scandal 20 Kasım Perşembe, sezonun yeni yapımlarından How to Get Away with Murder 20 Kasım Perşembe, entrikaya doyuran Revenge 7 Aralık Pazar ve doğaüstü drama Resurrection 7 Aralık Pazar günü sezona ara verecekler.

    Kanal, dizilerden bazılarının dönüş tarihini açıklamayı da ihmal etmedi. Grey's Anatomy, How to Get Away with Murder ve Scandal’ın 29 Ocak Perşembe; Agents of S.H.I.E.L.D.’in 3 Mart Salı, Once Upon a Time’ın ise 1 Mart Pazar akşamı döneceği açıklandı. Bu arada yeni ABC dizilerinden Agent Carter 6 Ocak Cumartesi, Galavant ise 4 Ocak Perşembe günü ekran macerasına başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top