Hesabım
    Talihsiz Serüvenler Dizisi, Netflix’e Geliyor!

    Ünlü seri, dizi olarak ekranlara gelecek.

    Lemony Snicket takma adlı Daniel Handler’ın 1999’da kaleme almaya başladığı A Series of Unfortunate Events zamanla tüm dünyada popüler olmuş, 13 kitaptan oluşan seri 65 milyondan fazla satmıştı. Serinin ilk üç kitabından uyarlanmış Talihsiz Serüvenler Dizisi (Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events) 2004 yılında vizyona girmiş; Jim Carrey, Meryl Streep, Jude Law ve Billy Connolly’den oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çekmişti. 77. Oscar Ödülleri’ne dört dalda aday olan yapım, bir tane ödülü de evine götürmüştü.

    Dizi sektöründeki başarısıyla son yıllarda dikkat çeken online dizi ve film ağı Netflix, ünlü kitap serisini dizi yapmak için çalışmalara başlandığını açıkladı. Netflix yetkililerden Cindy Holland, Lemony Snicket’ın yarattığı karanlık ve eğlenceli dünyayı ekranlara getirmek için sabırsızlandıklarını söyledi. Dizinin çekim ve yayın tarihi için ise, bir açıklama yapılmadı.

    Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocuklarını merkeze alan A Series of Unfortunate Events; uzak akrabaları olan Count Olaf’ın yanına gönderilmeleri ile hayatları beklenmedik bir biçimde değişen çocukların talihsiz öyküsünü anlatıyordu. Çocuklar çok geçmeden bu adamın kötü niyetli olduğunu; sadece sahip oldukları mirası değil, geleceklerini de ellerinden almak istediğini fark ediyorlardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top