Hesabım
    NBC Dizileri Ne Zaman Sezon Arasına Giriyor?

    Kanalın 10 dizisi için tarihler belli oldu.

    Takipçisi olduğumuz diziler sezon arasına girmeye ve bir süre kendilerini özletmeye devam ediyor. NBC kanalı da devam eden yapımlarının bu yılki sezon arası takvimini açıkladı. Kanalın 10 dizisinin, önümüzdeki haftalarda ara vereceği duyuruldu.

    Takvime göre kanalın çok izlenen yapımlarından The Blacklist 10 Kasım Pazartesi, yılların eskitemediği Law & Order: Special Victims Unit 10 Aralık Çarşamba, final sezonuna giren Parenthood 20 Kasım Perşembe, bir itfaiye departmanını ekranlara getiren Chicago Fire 2 Aralık Salı, onun spin-off’u Chicago P.D. 10 Aralık Çarşamba, bir başka çok izlenen dizi About a Boy 9 Aralık Salı, romantik komedi A to Z 11 Aralık Perşembe, yeni dizilerden The Mysteries of Laura 10 Aralık Çarşamba, düşük reytinglere sahip Bad Judge 11 Aralık Perşembe ve taze komedilerden Marry Me 9 Aralık Salı akşamı sezon arasına girecekler.

    Bu dizilerden Bad Judge ile A to Z için geçtiğimiz günlerde iptal kararı geldiğini ve iki dizinin de 13 bölümü tamamladıktan sonra final yapacağını hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top