Hesabım
    Martin Scorsese’den HBO’ya Yeni Dizi!

    Aztek İmparatorluğu ve Hernan Cortes, ekranlara geliyor.

    HBO’ya çektiği Boardwalk Empire dizisi ile 2010’da televizyon dünyasına el atan usta sinemacı Martin Scorsese, pilot bölümündeki yönetmenlik çalışmasıyla ertesi sene Emmy ödülünü evine götürmüştü. Boardwalk Empire’ın geçtiğimiz ay final yapmasının ardından Scorsese’nin yeni TV projeleri için çalışmalara başladığı açıklanmıştı. Ünlü yönetmenin, Cortes adındaki dönem dizisi için bir kez daha HBO ile el sıkıştığı ortaya çıktı.

    Scorsese’nin yönetmenliği ve yürütücü yapımcılığı üstleneceği dizide, başarılı aktör Benicio Del Toro da yapımcı kadrosunda (ve belki başrolde) yer alacak. Senaryoyu ise Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan Chris Gerolmo kaleme alacak. Meksika’yı işgal eden denizci Hernan Cortes’i merkeze alacak Cortes dizisi, Aztek İmparatorluğu’nun yıkılış sürecini ekranlara getirecek.

    Bu arada henüz ismi açıklanmayan bir Scorsese projesinin daha HBO’da ekranlar geleceği, yaz aylarında açıklanmıştı. 1970’lerin New York’unda geçecek rock’n roll temalı yapım, bir plak şirketini yöneten Richie karakterini ekranlara getirecek. Dizinin yapımcıları arasında The Rolling Stones grubundan Mick Jagger yer alırken; başrollerde Bobby Cannavale, Olivia Wilde ve Juno Temple gibi isimler bulunacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top