Hesabım
    TNT’den Legends’a 2. Sezon Onayı

    Sean Bean henüz ölmedi!

    Bu sezon Perception, Franklin & Bash, Dallas gibi farklı yapımları iptal eden TNT kanalı, nihayet bir dizisine kucak açmaya karar verdi! Ağustos ayında ekran macerasına başlayan, ünlü aktör Sean Bean’in başrolde yer aldığı Legends için ikinci sezon onayı geldi. 2015 içinde yayınlanması planlanan yeni sezon, ilki gibi 10 bölümden oluşacak. Legends’ın birinci sezonu bölüm başına ortalama 3.2 milyon izleyici çekmiş, farklı platformlardaki izlenme oranları da katıldığında bu rakam 6.5 milyonu bulmuştu.

    Casus kitaplarının usta yazarı Robert Littell'ın aynı isimli romanından uyarlanan Legends, her operasyon için kendini bambaşka kişiliklere sokabilen yetenekli FBI casusu Martin Odum’u ekranlara getiriyor. Gizli bir görev esnasında gizemli bir yabancı Martin’e yaklaşır ve kendisinin aslında sandığı kişi olmadığını söyler. Kafası karışan Martin, gerçek kimliğinin peşine düşecektir.

    Legends’ın kadrosunda ayrıca Ali Larter, Morris Chestnut, Tina Majorino, Steve Harris, Amber Valletta ve Mason Cook gibi isimler yer alıyor. Homeland dizisini yaratan ekibin ellerinden çıkma dizide, showrunner görevini Fringe’den tanıdığımız David Wilcox üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top