Hesabım
    Günahkar Dizisi Gün Değişikliğine Gitti

    Fox'ta yayınlanan dizi, artık Pazartesi ekranlara gelecek.

    Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan, "Nice Guy (The Innocent Man)" isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Günahkar gün değiştirdi! İlk beş bölümüyle Çarşamba akşamları ekranlara gelen Fox dizisi, yeni bölümüyle birlikte artık Pazartesi akşamları izleyici karşısına geçecek. Dizinin altıncı bölümü 8 Aralık Pazartesi günü, saat 20.00′de seyirci ile buluşacak. Fox'un, reyting artışı için böyle bir hamle yaptığı düşünülüyor.

    Yönetmenliğini Berat Özdoğan’ın, senaristliğini Makbule Kosif, Nalan Merter Savaş, Özer Çetinel ve Gülsev Karagöz'ün üstlendiği; başrollerini Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan, Hazal Filiz Küçükköse ve Korel Cezayirli’nin paylaştığı MF Yapım imzalı dizi, aynı mahallede büyümüş iki genç Ali Yusuf ve Aslıhan'ı merkeze alıyor.

    Dizinin çıkış noktası ise şu şekilde: Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yaparak zengin olma peşinde bir genç kızdır. Aslıhan bir gece sevdiği adamı otel odasına çağırır. Ali Yusuf onu odanın ortasında bir cesetle öylece kalakalmış olarak bulur. Suçu üstüne alarak, polise teslim olur. Cezası bitip dışarı çıktığında ise ne bıraktığı dünya aynı dünyadır; ne de Ali Yusuf, aynı Ali Yusuf!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top