Hesabım
    Covert Affairs 5 Sezonun Ardından İptal Edildi

    USA Network dizinin fişini çekti.

    Annie Walker için görev sona erdi! USA Network’ün yaz aylarında ekranlara gelen casusluk dizisi Covert Affairs, beş sezonun ardından iptal edildi. Ekran macerasına 4.88 milyon seyirci ile başlayan dizi, son yayınlanan bölümüyle yalnızca 1.59 milyon izleyici çekebilmişti. İzlenme oranlarını yetersiz bulan kanal, dizinin fişini çekti. Twitter hesabından açıklama yapan başrol oyuncusu Piper Perabo, kararın ardından izleyiciye teşekkür etti ve birçok arkadaşını özleyeceğini dile getirdi.

    Beşinci sezon finalinin merak uyandırıcı bir şekilde bitmesi, Covert Affairs’in takipçileri için kuşkusuz büyük şansızlık oldu. Yayınlanan son bölüm “Gold Soundz”da Annie, Ryan’dan evlenme teklifi almış, Auggie ise işten ayrılmaya karar vermişti. Dizinin yaratıcılarından Matt Corman geçtiğimiz ay verdiği bir röportajda, dizinin 5. sezon ile sona ermesinden mutlu olmayacaklarını; fakat böyle bir durum olursa, sezon finali ile gurur duyduklarını söylemişti.

    Perabo dışında kadrosunda Christopher Gorham, Kari Matchett, Peter Gallagher, Nicholas Bishop ve Hill Harper gibi isimleri bulunduran yapım; birçok dil bilen, dünyanın dört bir yanını gezen CIA ajanı Annie Walker’ı merkeze alıyordu. Covert Affairs ayrıca 2011'de, "En İyi Kadın Oyuncu (Drama)" dalında bir adet Altın Küre adaylığı almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top