Hesabım
    Shameless 6. Sezon Onayını Kaptı!

    Gallagher Ailesi yola devam ediyor.

    Ülkemizde de severek izlenen Showtime dizisi Shameless, altıncı sezon onayını aldı! Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nin etkinliğinde konuşan kanal yetkililerinden David Nevins, Paul Abbott imzalı diziye yeni sezon onayı verdiklerini duyurdu. Dizinin eleştirel başarısının ve seyircilerin sadakatinin bu kararın alınmasında etkili olduğunu söyleyen kanal, Shameless’ın oyuncu ve senarist kadrosuna bu eşşiz proje için övgüler dizdi.

    William H. Macy ile Emmy Rossum ikilisinin başrolde yer aldığı Shameless’ın yeni sezonu, öncekiler gibi 12 bölümden oluşacak ve 2016 başlarında seyirci ile buluşacak. Beşinci sezon geçtiğimiz gün “Milk of the Gods” isimli bölümle başlangıç yapmıştı. Pazar akşamları yayınlanan sezon, 29 Mart akşamı yayınlanacak "Love Songs (In the Key of Gallagher)" isimli bölümle final yapacak.

    Bu arada Steve Coogan'ın başrolde yer alacağı Happyish dizisi için de 10 bölümlük ilk sezon onayı çıktı. 26 Nisan'da başlayacak yapım, doğum gününde patronunun değiştiğini öğrenen ve 25 yaşındaki birinin himayesinde çalışan Thom Payne'i merkeze alacak. Orta yaşlı bir adam olan ve yeni jenerasyona uyum sağlamakta zorlanan Thom'un hikayesi, kara komedi kalıplarında anlatılacak. Geçtiğimiz yıl vefat etmeden önce, Philip Seymour Hoffman'ın başrolde yer alması bekleniyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top