Hesabım
    Netflix'den Yeni Dizi: Unbreakable Kimmy Schmidt

    Projenin arkasında Tina Fey var!

    House of Cards, Orange Is the New Black, Hemlock Grove, Marco Polo gibi dizileri evlerimize konuk eden online dizi ve film izleme platformu Netflix; yeni bir yapımı ekranlara getirmeye hazırlanıyor! Emmy ve Altın Küre ödüllü oyuncu/senarist Tina Fey'in ellerinden çıkan Unbreakable Kimmy Schmidt isimli dizinin başrolünde The Office dizisi, Nedimeler (Bridesmaids) ve Liseli Polisler (21 Jump Street) gibi filmlerden hatırlanabilecek Ellie Kemper yer alıyor. Kadroda ayrıca Jane Krakowski, Tituss Burgess, Sara Chase, Joey Lauren Adams ve Carol Kane gibi isimler bulunuyor.

    Peki dizinin konusu ne? Bir tarikata bağlı olan Kimmy, kıyametin geleceğini zannederek 15 sene boyunca yer altında, dış dünyadan habersiz yaşamıştır. Bir operasyon sonucu kurtulan kahramanımız, yeni bir hayat kurmaya karar verir ve New York'a taşınır. Tanımadığı bir adamla ev arkadaşı olur ve sosyetik bir ailenin çocuğuna bakıcılık yapmaya başlar. Ancak bu yeni hayatına alışması kolay olmayacaktır.

    Unbreakable Kimmy Schmidt'in ilk sezonu 13 bölümden oluşacak ve 6 Mart Cuma günü Netflix üzerinden seyirci ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top