Hesabım
    X-Men Küçük Ekrana Mı Geliyor?

    Fox kanalı bombayı patlattı!

    Televizyonda süper kahraman furyası aldı başını gidiyor! Arrow, The Flash, Gotham gibi devam eden yapımların yanı sıra, Daredevil ve Supergirl gibi yeni diziler de ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gotham'ın izlenme oranlarından memnun olan Fox kanalı, çizgi roman hayranlarını oldukça heyecanlandıracak bir proje için görüşmelere başlandığını duyurdu. Şimdiye kadar yedi adet sinema filmi ile beyazperdeye uyarlanan X-Men serisini, televizyon ekranlarında da görebiliriz!

    TV Insider sitesine konuşan Fox yetkililerinden Gary Newman, Marvel ile devam eden görüşmelerinin şu an oldukça iyi geçtiğini; bu nedenle iyimser olduklarını söyledi. Projeyi hayata geçirme konusunda aceleleri olmadığını belirten Newman, dizinin 2016-2017 sezonundan önce ekranlara gelmeyeceğini de sözlerine ekledi. The Hollywood Reporter'un iddiasına göre yeni Star Trek filmini de yazacak Patrick McKay ve J.D. Payne ikilisi, senarist koltuğuna oturabilir. Yapımcı kadrosunda ise 24 dizisinden Evan Katz ve Manny Coto yer alacak gibi...

    X-Men dizi projesi hayata geçer mi, geçerse sinema versiyonlarıyla bağlantılı olur mu bilinmiyor... Ancak serinin yeni sinema filmi X-Men: Apocalypse'in, Mayıs 2016'da vizyona gireceği kesin gözüküyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top