Hesabım
    Zachary Quinto, Heroes Reborn'da Var Mı?

    Sylar'ı tekrar görecek miyiz?

    Bir dönemin fenomen yapımlarından Heroes'un, Heroes Reborn isimli mini-dizi ile NBC'ye döneceğini duymayan kalmadı. Orijinal dizinin yaratıcısı Tim Kring’in imzasını taşıyacak ve 13 bölüm sürecek yapımda Zachary Levi dışında, eski kadroda Noah Bennett (HRG)'i canlandıran Jack Coleman'ın da yer alacağı açıklanmıştı. Dizinin en sevilen karakterlerinden Sylar'ın dönüp dönmeyeceği, proje duyurulduktan beri büyük merak konusuydu. Zachary Quinto'dan gelen açıklama ile, durum netlik kazandı.

    Heroes'un ardından Star Trek filmlerinde Spock karakteriyle karşımıza çıkan, American Horror Story'deki performansıyla Emmy adaylığına layık görülen Quinto; diziye dönme planı olmadığını duyurdu. Oyuncu, projeye karar verildiğinde Tim Kring’in kendisine ulaştığını ve iyi bir görüşme gerçekleştirdiklerini; ancak kendisi için çok anlamlı bir deneyim olan Heroes'da tekrar yer almak istemediğini söyledi. Kring’in çok anlayışlı karşıladığını ve dizinin dönüşü için de şahsen çok heyecanlı olduğunu, sözlerine ekledi.

    Olağanüstü yeteneklere sahip sıradan insanların destansı hikayesini bir kez daha ekranlara getirecek Heroes Reborn, 2015 yazında ekranlara gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top