Hesabım
    Son'un Amerikan Uyarlaması, Başrolünü Buldu!

    Yeni ABC dizisinde Paula Patton yer alacak.

    Yapımcılığını Kerem Çatay'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaristliğini ise Berkun Oya'nın üstlendiği Ay Yapım imzalı dizi Son; Ocak 2012'de yayın hayatına başlamıştı. 25 haftada 30 seneyi anlatma iddiasında bulunan dizi, gerçekten de 25. bölümüyle veda etmiş; gerek olayların sondan başa doğru anlatılmasıyla, gerek güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolleri paylaştığı dizi, vedasından üç sene sonra Amerikan televizyonlarına uyarlanmaya hazırlanıyor!

    ABC kanalında yayınlanacak projenin ismi "Runner" olarak açıklandı. Mission: Impossible - Ghost Protocol, Precious ve Deja Vu gibi filmlerden hatırlanabilecek aktris Paula Patton, başrolde yer alacak. Patton, kaderin bir oyunu sonucu mükemmel hayatı paramparça olan Lauren Marks karakterine hayat verecek. Gerçeği ortaya çıkarmak isteyen Lauren, yalanların izini sürecek ve kendisini Amerika ile Meksika arasındaki yasadışı silah ticaretinin ortasında bulacak.

    20th Century Fox imzası taşıyan diziyi, Michael Offer (How to Get Away with Murder, Arrow, Homeland) yönetecek ve Michael Cooney (Identity, Shelter) kaleme alacak. Suits'den tanıdığımız Jon Cowan showrunner olarak karşımıza çıkacak. Yapımcı kadrosunda ayrıca Peter Horton, Ian Sander ve Kim Moses yer alacak. Bir başka Türk dizisi olan Suskunlar'ın da, NBC tarafından Amerikan televizyonlarına uyarlanacağını hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top