Hesabım
    Lady Gaga, American Horror Story: Hotel Kadrosunda!

    Rezervasyon yaptırdınız mı?

    Ryan Murphy imzalı korku antolojisi American Horror Story, 2011'de ekran macerasına başlamış; sırasıyla "Murder House", "Asylum", "Coven" ve "Freak Show" isimli dört sezonuyla Emmy ve Altın Küre başta birçok ödüle layık görülmüştü. Her sezon farklı bir konu ve farklı karakterler üzerinden işleyen yapımın, yeni sezonda nereyi mesken tutacağı merakla bekleniyordu. Beşinci sezonundan ilk detaylar, nihayet gün yüzüne çıkmaya başladı!

    Grammy ödüllü sansasyonel şarkıcı Lady Gaga, dün Twitter hesabı üzerinden yayınladığı kısa bir video ile dizinin yeni sezonunda yer alacağını duyurdu. Daha önce Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (Sin City: A Dame to Kill For) ve Ustura Dönüyor (Machete Kills) filmlerinde rol almış sanatçı, ilk defa bir televizyon dizisinde boy gösterecek. Yayınlanan video ile, beşinci sezonun tam ismi de belli oldu! Sezon, "American Horror Story: Hotel" adını taşıyacak ve tahmin edileceği gibi bir otelde geçecek.

    Beşinci sezon kadrosunda başka kimler olacak bilinmiyor, ancak dizinin bel kemiği Jessica Lange'in yer almayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Murphy'nin yeni projelerinde izleyeceğimiz Sarah Paulson (American Crime Story) ve Emma Roberts'ın (Scream Queens) da dönme ihtimali zayıf gözüküyor. American Horror Story: Hotel'in Ekim ayında başlayacağını belirtelim ve sizi video ile baş başa bırakalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top