Hesabım
    American Horror Story: Hotel Kadrosu Genişliyor

    Wes Bentley de beşinci sezonda yer alacak.

    Ryan Murphy imzalı korku antolojisi American Horror Story, 2011'de ekran macerasına başlamış; sırasıyla "Murder House", "Asylum", "Coven" ve "Freak Show" isimli dört sezonuyla Emmy ve Altın Küre başta birçok ödüle layık görülmüştü. Dizinin beşinci sezonunun "Hotel" başlığı taşıyacağını ve Lady Gaga, Matt Bomer ve Cheyenne Jackson gibi isimlerin yer alacağını duyurmuştuk. Kadroda yer alacak bir ismi daha, Ryan Murphy resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

    Açlık Oyunları (The Hunger Games), Amerikan Güzeli (American Beauty) ve Hayalet Sürücü (Ghost Rider) gibi birçok ünlü filmden hatırlanabilecek aktör Wes Bentley'i, beşinci sezonda izleyeceğiz. Daha önce American Horror Story'de yer alan oyuncu, Freak Show isimli sezonda Edward Mordrake karakterine hayat vermişti. Hotel'de ise hangi karakteri canlandıracağı bilinmiyor.

    Beşinci sezon kadrosunda dizinin bel kemiği Jessica Lange'in yer almayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Murphy'nin yeni projelerinde izleyeceğimiz Sarah Paulson (American Crime Story) ve Emma Roberts'ın (Scream Queens) da dönme ihtimali zayıf gözüküyor. American Horror Story: Hotel'in Ekim ayında başlayacağını, son olarak belirtelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top