Hesabım
    Sleepy Hollow 3. Sezon Onayını Kaptı!

    Kanaldan müjdeli haber geldi.

    Fox'da yayınlanan fantastik macera dizisi Sleepy Hollow, 2013 sonbaharında ekran macerasına başlamış ve kısa zamanda aldığı sağlam izlenme oranlarıyla çok konuşulmuştu. Dizinin ikinci sezonunda reytinglerde belli bir düşüş yaşanınca, "Acaba iptal olur mu?" söylentileri baş göstermişti. Neyse ki Fox'dan müjdeli haber geldi! Başrollerde Tom Mison, Nicole Beharie, John Noble, Katia Winter, Orlando Jones ve Lyndie Greenwood isimlerinin yer aldığı yapım; gelecek sene de ekranlara gelecek.

    Kanal yetkililerinden David Madden, Sleepy Hollow'a üçüncü sezon onayı verildiğini resmen duyurdu. Yeni sezon bir kez daha 18 bölümden oluşacak ve showrunner görevini Clifton Campbell devralacak. Showrunner koltuğunda daha önce Mark Goffman oturuyordu. White Collar, The Glades gibi yapımlarda çalışmış Campbell; zaten dizinin senarist kadrosunda yer alıyordu. Fox'un bu kararı, reytingleri arttırmak için aldığı düşünüyor.

    Sleepy Hollow ikinci sezonuna Şubat'ta yayınlanan "Tempus Fugit" bölümüyle noktayı koymuştu. Dizinin uyarlandığı The Legend of Sleepy Hollow adlı kitap, aynı zamanda Tim Burton’ın 1999 yılında çektiği aynı adlı filme de esin kaynağı olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top