Hesabım
    Yerli Frasier'da Yeni Bir İsim

    Kadro şekilleniyor.

    NBC'nin uzun soluklu başarılı sitcom'u Frasier'ın yerli versiyonunun çekildiğini haber vermiştik. 1993 yılında yayınlanmaya başlayan ve 11 sezon 263 bölüm sürerek 2004 yılında sona eren Frasier, sitcom türündeki en başarılı dizilerden biri. Amerika'da yayınlandığı 11 sezon boyunca 37 kez Emmy ödülü kazanan dizide psikiyatrist Dr. Frasier Crane'ın başından geçen olaylar anlatılıyor. 

    Başarılı sitcom'un yerli adaptasyonun yapımcılığını Aslan Film üstleniyor, yönetmen koltuğunda ise Deniz Akel var. Dizinin başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Salih Kalyon'nun bulunuyor. Yetkin Dikinciler'i psikiyatrist Dr. Frasier Crane rolünde ve Salih Kalyoncu'yu da emekli polis babası Martin Crane rolünde izleyeceğiz.

    Henüz yapım aşamasında olan ve yayınlanacağı kanal belli olmayan Frasier'ın yerli adaptasyonuna yeni bir isim daha eklendi. Amerikan versiyonunda Peri Giplin'in canlandırdığı Roz Doyle karakterine Mine Tugay hayat verecek. Roz Doyle karakteri Dr. Frasier'ın talk şovunu sunduğu radyonun komik ve fettan yapımcısı olarak tanınıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top