Hesabım
    Twin Peaks'te Ayrılık Çanları Çaldı!

    Usta yönetmen David Lynch dizinin yeni versiyonunda yok...

    Unutulmaz dizileri yeniden canlandırma projesi, televizyon izleyicilerinin çoğunda beklentiyle karışık bir mutluluk yaratıyor. Ancak dizilerin yeni versiyonlarında zaman zaman aksilikler olmuyor değil. 2014'ün son aylarında, usta yönetmen David Lynch'in Mark Frost ile birlikte yarattığı ve ABC'de 1990-91 yılları arasında yayınlanan Twin Peaks'in geri döneceği duyurulmuştu. Hatta Lynch ve Frost bu duyuruyu Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarla taçlandırmıştı.

    Twin Peaks, Showtime kanalına 9 bölümlük bir mini dizi halinde dönecekti ve senaryo yazarlığını yeniden David Lynch ve Mark Frost üstlenecekti. Ancak dün yapılan açıklamaya göre, Lynch dizinin senaristliğini ve yönetmenliğini bıraktı.

    Pazar günü, David Lynch'in ofisi Twin Peaks Festival ile iletişime geçti ve usta yönetmenin ücrette anlaşamadığı için diziyi bırakmaya karar verdiğini açıkladı. Lynch ayrıca Twitter hesabı üzerinden de bu durumu doğruladı. Twin Peaks dünyasını çok sevdiğini ve her şeyin farklı olmasını dilediğini söyleyen Lynch, dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

    Showtime yetkilileri ise, yönetmenin kararı karşısında çok üzgün olduklarını, yine de Lynch'i geri getirmek için hala umutları olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top