Hesabım
    Ekranların Sevilen Yüzlerinden Cinsiyet Eşitliği Çağrısı!

    Ünlü oyuncular HeForShe Türkiye Kamu Spotu'na destek verdiler.

    Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin (UN Women) başlattığı HeForShe kampanyası tüm dünyada cinsiyet eşitliğine ve kadın haklarına destek vermek amacıyla kurulmuş bir dayanışma hareketi. Cinsiyet eşitliği ve kadın hakları meselelerinin sadece kadının değil erkeğin de derdi olması fikrinden beslenen HeForShe, dünya çapında yankı uyandırdı. 

    Bu kampanyanın Türkiye ayağı olan HeForShe Türkiye ise bir kamu spotu videosuyla dizilerimizin değerli oyuncuları tarafından tanıtılıyor. Aşk Yeniden dizisinden Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, Şeref Meselesi dizisinden Kerem Bursin, Serçe Sarayı dizisinden Mert Fırat, Gönül İşleri dizisinden Selma Ergeç, Küçük Ağa dizisinden Sarp Levendoğlu ve sevilen oyuncular Arzum Onan, Farah Zeynep Abdullah ve Serkan Altunorak'ın destek verdiği kampanya büyük bir alkışı hak ediyor.

    Kampanyaya Twitter üzerinden #BenDegilsemKim hashtag'iyle destek verebilirsiniz.

    HeForShe Türkiye Kamu Spotu

    Değerli sanatçılarımız her yaştan erkeği toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları için değişimin savunucusu olmaya çağırıyor! Tüm dünyada büyük ses getiren #HeForShe'nin, Türkiye macerasında da aynı başarıyı yakalayabilmesi için #BenDegilsemKim hashtagiyle videoyu paylaşarak sen de bir #HeForShe olabilirsin. Arzum Onan, Buğra Gülsoy, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bursin, Mert Fırat , Özge Özpirinçci, Sarp Levendoğlu, Selma Ergeç, Serkan Altunorak

    Posted by He For She Türkiye on 2 Nisan 2015 Perşembe
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top