Hesabım
    Stephen King'in 11/22/63 Romanının TV Uyarlamasından Haberler

    Kadrodaki isimler belli oluyor!

    Stephen King'in çok satan 11/22/63 isimli romanının televizyon uyarlamasından yeni haberler var. Lost'un yapımcısı J.J. Abrams tarafından online yayın platformu Hulu için adapte edilecek olan roman, toplam 9 bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkacak.

    James Franco tarafından canlandırılacak Jake Epping isimli lise İngilizce öğretmeninin, zamanda yolculuk yaparak John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışmasını konu alan romanın televizyon uyarlamasının senaristliğini The Red Road, Parenthood, Dead Like Me gibi dizilerden tanıdığımız Bridget Carpenter yapacak. Dizinin kadrosu ise yavaştan şekillendi.

    Kennedy suikastçısı Lee Harvey Oswald, Home and Away'den Avustrulyalı aktör Daniel Webber tarafından canlandırılacak. 

    August: Osage County filminden Chris Cooper, Jake Epping'in arkadaşı ve Al's restaurantın sahibi Al Templeton karakterine hayat verecek.

    Cherry Jones, Lee Harvey Oswald'ın pasif annesi Marguerite Oswald karakterini canlandıracak.

    Lucy Fry, Lee Harvey Oswald'ın Rus eşi Marina Oswald karakterine hayat verecek. 

    Kadroda aynı zamanda, Bill Turcotte rolüyle George MacKay, Harry Dunning rolüyle Leon Rippy ve Sadie Dunhill rolüyle Sarah Gadon bulunuyor.

    Ayrıca, 9 bölüm olarak planlanan dizinin iki saatinin yönetmenliğini The Last King of Scotland'ın yönetmeni Kevin MacDonald yapacak. Dizinin yapımcılık koltuğunda J.J. Abrams ve Warner Bros Television'ın haricinde, senarist Bridget Carpenter ve oyuncu James Franco da bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top