Hesabım
    Karadayı'da Bu Akşam Duygulu Anlar Yaşanacak

    Çetin Tekindor'dan ağlatacak şiir...

    Atv'nin üç sezondur ilgiyle izlenen dizisi Karadayı, bu akşam duygu yüklü anlara sahne olacak. Çetin Tekindor'un canlandırdığı Nazif karakterinin, onun suçunu üstlenerek hapse giren oğlu Mahir (Kenan İmirzalıoğlu) için seslendireceği "Gidiş" şiiri, herkesi çok etkileyecek.

    "Gidersen yaşın genç kalır. Bir çocuk daha ölür. Gitmek yok. Bir Fatiha’ya daha gücüm yok!" sözleriyle, izleyenleri ekran başına kilitleyecek olan şiiriyle, Çetin Tekindor duygusal anlar yaşatacak.

    Geçtiğimiz bölümde, Nazif'in Feride'ye (Bergüzar Korel) babasının "Beyefendi" olduğunu söylemesiyle sarsılan dengeler, nasıl yerini bulacak? Bu itirafı doğrulamak isteyen Feride, önce annesiyle, sonra da sevdiği adam Mahir'le yüzleşecek. İpuçlarını takip eden Feride, hangi sonuçla karşılacak?

    Başrollerini Kenan İmizalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın senaristliğini üstlendiği, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın yönetmenlik koltuğunu paylaştığı Ay Yapım imzalı Karadayı, 106. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Atv ekranlarında olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top