Hesabım
    CW Kanalı Yaz Takvimini Açıkladı

    Ufukta 3 dizi göründü!

    Arrow, The Flash, The Vampire Diaries, Supernatural gibi çok sevilen dizilerin kanalı CW yaz takvimini açıkladı. Yaz ekranlarında da iddiasını korumaya kararlı olan kanalın, iki yeni dizi ve 1 devam dizisi var.

    Başrollerinde Kristin Kreuk ve Jay Ryan'ın bulunduğu dizi Beauty and the Beast, 21 Mayıs Perşembe akşamı üçüncü sezonuyla geri dönüyor.

    2013 yapımı İngiliz dizisi Dates, 9 Temmuz Perşembe akşamı CW ekranlarına merhaba diyecek. Kadrosunda Oona Chaplin, Ben Chaplin, Andrew Scott, Katie McGrath, Amanda Hale ve Gemma Chan gibi oyuncuların bulunduğu, her bölümünde internetten tanışan bir çiftin ilk randevularını anlatan dizinin yaratıcısı Bryan Elsley

    Bir diğer yeni dizi Significant Mother, 3 Ağustos Pazartesi akşamı görücüye çıkacak. Erin Cardillo ve Richard Keith tarafından yaratılan dizinin başrollerinde Josh Zuckerman, Rob Mayes ve Krista Allen gibi isimler yer alıyor. Significant Mother, en yakın arkadaşı ve boşanmış anne babasının arasındaki aşk savaşında ortada kalan Nate'in (Josh Zuckerman) hikayesini anlatıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top