Hesabım
    Kara Kutu Dizisi Final Yapıyor!

    Dizi reytinglere yenik düştü.

    Kanal D'nin yeni dizisi Kara Kutu'nun ekran macerası çabuk sona erdi. Dizi, düşük reytingleri sebebiyle bu akşam yayınlanacak 7. bölümüyle veda edecek.

    Başrollerini Orhan Kılıç, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Hakan Eratik, Barış Bağcı, M.Ali Kaptanlar, Ali Yoğurtçuoğlu ve Kerem Alışık gibi oyuncuların paylaştığı Kara Kutu'nun final bölümünde, konsey Mehmet'ten (Orhan Kılıç) gerçekleri gizlemeye çalışmaktadır ancak Mehmet kendine ve geçmişine dair ipuçları yakalamıştır. Mehmet'i yakalamakta zorlanan konsey, bunun için Canan'ı (Deniz Uğur) kullanacaktır. Bu sıradan bir tıra operasyon düzenlenmiştir. Operasyon düzenlenen tırda ne saklanmaktadır? Polis kılığında tıra saldıranlar kimlerdir? 

    Hafızasını kaybeden eski bir istihbaratçının hikayesini anlatan Kara Kutu'nun son bölümünde, sorular cevaplanacak, gerçekler ortaya çıkacak mı?

    Yapımcılığını Kurtlar Vadisi Pusu'nun da yapımcılığını üstlenen Pana Film'in yaptığı, Ercan Mehmet Erdem'in senaristliğini, Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Kutu, bu akşam saat 22.15'te 7. bölümüyle Kanal D ekranlarında final yapacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top