Hesabım
    Bu Yaz Ekranlarda Hangi Yerli Dizileri İzleyeceğiz?

    İsimler, kadrolar, kanallar yavaş yavaş belli oluyor...

    Havalar pek öyle gözükmese de, bahar geldi çattı... Yakın zamanda yerli dizilerimiz de sezon finallerini yapacak ve Eylül ayına kadar beklememiz gerekecek. Ancak, her yaz olduğu gibi bu yaz da, romantik, komik, cıvıl cıvıl yaz dizileri bizleri bekliyor.

    Öncelikle, geçtiğimiz Şubat ayında ekrana gelen ancak ertelenen dizi Beş Kardeş, yeni bölümleriyle Haziran'da Kanal D ekranlarında olacak. Serkan Keskin, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer ve Fatih Artman'ı yeniden göreceğimiz için mutluyuz.

    Yeni başlayacak dizilerin ilkiyse, Star ekranlarında yer alacak olan Çilek Kokusu. Başrollerini Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in paylaştığı dizi, en büyük hayali profesyonel pastacı olmak isteyen bir genç kızın, uçarı bir delikanlıyla yaşadığı fırtınalı aşk hikayesini anlatacak.

    Güneş'in Kızları, Emre Kınay'ın başrolde olduğu yeni Kanal D dizisi olacak. 35 yaşında, 3 kızı olan bir edebiyat öğretmeninin hayata tutunma hikayesini anlatacak.

    Fox Tv'de başlayacak olan Mutluluk, İzmir'den İstanbul'a okumaya gelen ve öğrenci yurtlarında yaşayan gençlerin hikayesini anlatacak. Dizinin başrollerinde Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım bulunuyor.

    Üç Oda Bir Aşk, Kore dizisi Full House'un yerli adaptasyonu ve Show Tv'de yayınlanacak. Medyapım'dan Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünde Seçkin Özdemir bulunuyor.

    Başrollerinde Zeynep Kankonde, Paşhan Yılmazel ve Cahit Gök'ün bulunduğu Ya Tutarsa, bir sit-com'un içine düşen iki gencin komik maceralarını anlatacak.

    Kalbim Ege'de Kaldı dizisi Kanal D'de başlayacak ancak şimdilik diziyle ilgili pek bir bilgi yok.

    Sevimli Küçük Yalancılar dizisiyse, ABC Family'nin Pretty Little Liars dizisinin yerli adaptasyonu olacak. Kadro için ismi geçen oyuncularsa, Merve Boluğur, Seda Önder, Eda Ece, Türkü Turan ve Ceyda Ateş

    Hangi dizi başarıyı tutturur ve uzun soluklu olur bilinmez ancak, yaz boyunca ekranların boş kalmayacağına emin olabiliriz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top