Hesabım
    Şeref Meselesi'ne Yiğit'in Vedası Damga Vurdu

    Yiğit'ten kızı Elif'e duygu yüklü mektup...

    Kanal D'nin bu sezon başlayan dizilerinden Şeref Meselesi, dün akşam yayınlanan bölümüyle sosyal medyaya damgasını vurdu. Dünkü bölümde, Kerem Bürsin'in canlandırdığı Yiğit karakteri Seyhan'ın yakalanmasına yardımcı olarak mafya işlerinden elini eteğini tamamen çekti ve Kübra ile yeniden birlikte olamayacağını anladığı için de İstanbul'dan uzaklaşmaya karar verdi.

    Dizinin son sahnelerinde kızına, kardeşi Emir'e ve Kübra'ya veda edemeyen Yiğit, kızı Elif için kapının önüne bir mektup bıraktı. Kızının hayatında olamayacağı için ne kadar üzgün olduğunu ve onu her zaman seveceğini duygusal bir şekilde anlatan Yiğit, izleyenleri gözyaşlarına boğdu. 

    Mektubun sesli olarak okunduğu sahnelerde, Yiğit önce öldürülen eşi Sibel'in annesi Neriman Hanım'ın evine, oradan da ailesinin mezarına giderek, onlarla helalleşti. Yiğit, arkadaşları Selim, Ender ve Derya tarafından da yolculandı.

    Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik, Şükran Ovalı gibi isimlerin paylaştığı Şeref Meselesi, finalinden önceki sürprizlerle dolu bölümüyle 10 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top