Hesabım
    Suskunlar Dizisi Amerikan Televizyonuna Uyarlanıyor!

    ABD yolcusu ikinci dizimiz...

    Nermin Bezmen'in aynı adlı kitabından Star ekranlarına uyarlanan Kurt Seyit ve Şura'nın ABD'nin İspanyolca yayın yapan Mundo Fox TV'ye transfer haberinin ardından, yüzümüzü güldüren bir haberle daha karşınızdayız.

    2012 yılında Show TV'de ekranlara gelmeye başlayan iddialı dizi Suskunlar, Amerika'nın en çok izlenen kanallarından biri olan NBC'de "Game of Silence" adıyla uyarlanıyor. Yılın ilk aylarında kanal tarafından pilot bölümü sipariş verilen dizinin çok beğenildiği ve yeni sezon listesine resmi olarak eklendiği duyuruldu.

    Tims Production'ın yapımcılığını üstlendiği, Barry Levinson'ın Kardeş Gibiydiler isimli sinema filminden uyarlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp AkkayaGüven Murat Akpınar, Berk HakmanTugay MercanMehmet Özgür gibi isimlerin yer aldığı Suskunlar, toplamda 28 bölüm oynamıştı.

    Şimdiyse NBC kanalı, David Hudgins'in senaristliğini, Niels Arden Oplev'in yönetmenliğini ve Michael Raymond-James, Claire van der Boom, David LyonsLarenz Tate, Bre Blair, Conor O’Farrell, Deidrie Henry, Demetrius Grosse gibi oyuncuların da başrollerini üstlendiği Game of Silence dizisini, sonbahar ekranlarına taşıyacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top